Ortaklık Yönetimi
Reklamı veren kuruluş, müşteriler ve reklam yayıncısı arasındaki ilişki ortaklık yönetiminin yani bir diğer isimle satış ortaklığının ana temelini oluşturmaktadır.
Satış ortaklığının en kolay biçimde bir web sitesi sahibi ya da yayımcı kişinin belirli bir komisyon karşılığında sizin sitenizin ya da markanızın reklamını hazırlayıp sunarak satışlara katkı sağlaması olarak tanımlanabilir. Sözleşme imzalanmış olunan şirketin yayım kanalları vasıtasıyla gerçekleştireceğiniz her satış işlemleri için satış ortağınız olan kişiye belirli bir komisyon ödersiniz. Bu sistem çevrimiçi olacak şekilde otomatik olarak da gerçekleşebilir. Siz şirket olarak yalnızca sisteminiz üzerinden satışlarınızın kontrolünü yaparsınız.
Arama Motoru Optimizasyonu yani SEO, Tıklama Başına Ödeme Sistemi (PPC), E-Posta Pazarlama destek ödemesi, kampanyaları ve ortaklık kampanyaları ile beraber olduklarında perakende satışlarda ve hizmet alanlarında olumlu sonuçlar sunar.
Yayıncı olarak bakıldığında ise İngilizce olarak Affiliate sisteminde görevi sahiplenen bu platformlardan "Fiyat karşılaştırma" sitelerinin geçmişi ülkemizde 10 yıla kadar dayanmaktadır. Özellikle de ev eşyaları ve elektronik gibi ürünlerde olumlu sonuçlar veren fiyat karşılaştırmaları yapan siteleri, yaşam stili, moda gibi sezonluk sirkülasyonun yüksek olduğu ürün gruplarında ise çoğu zamanlar verimli olamamaktadır...
Giyim, moda ve kıyafet ürünlerinin internet üzerinden satışın yaygın olmadığı yıllarda yaygınlaşması görülen fiyat karşılaştırma siteleri, görselliğe önem veren moda müşterisine hitabı görülemeyince, bu alandaki boşluğu yine Ortaklık Yönetim sistemi doldurmaktadır.
14
Kampanyalar
14
Ortaklık İzleme
8
Yeniden Pazarlama
9
Özel Ortaklık Yönetimi
3
Ortaklık Yönetimi Programları
9
Tasarım Hazırlama
Çalışmalarımız
Tüm çalışmaları görüntüleyinOrtaklık yapısına çok farklı pencerelerden bakmamız mümkündür. Dünya üzerinde yaşanan ve yaşadığımız her şey, her durumda bir ortaklık, karşılıklı etkileşim, düşünce ve paylaşım söz konusudur. Fakat ortaklık kültürü olarak burada şirketlerimizdeki düşünce ve kurumsallaşma aşamalarının nasıl olacağı hususu belirtilecek ve bilgi alt yapısı oluşumu verilecektir.
Bu çerçevede dünya konjonktüründen çok ülkemiz konjonktüründeki ortaklık ve kurumsallaşma yapısı ile küçük ve orta büyüklükteki işletme statüsündeki firmaların yapısı önem kazanmaktadır. Bu işletmelerin oranı yüksek olan ülkeler her zaman gelişimi sağlamışlar ve kalkınma, gelişim evrelerini hızlandırmışlardır.
Bize Projenizden Bahsedin
Bizlere aklınızdan geçenleri anlatın, sizin için en iyileri sunalım
Ortaklık Kültürü, Ortakların içerisinde benimsedikleri tarz ve davranış, olaylar karşısında neyi nasıl çözebileceklerini, birbirlerine nasıl bir tavır sergileyeceklerini bilen ve uygulama sürecine de ortaklık kültürünü tanımlamasını yapabiliriz.